Tuesday, September 16, 2008

Mayaindianerne og dommedagskalenderen.

Okei, greia er:
Jeg begynner med å forklare greia med Mayaindianerne, mest fordi jeg liker å ha all informasjon samlet på ett sted, så har de som leser det her det også! Enjoy.
De levde i Mellom- Amerika for over 1000 år siden og forsvant rundt år 900.
Det viktigste for poenget mitter at de var utrolig gode astrologer, og laget en kalender som slutter helt plutselig ved 2012.
Mayaindianerne fant ut at 12 august 3114 hadde solen skiftet magnetpoler og det vil da si at jorden også må skifte magnetpoler, men henger litt bak solen, så dette skal tydeligvis skje fredag
21 desember 2012.
Man vet ikke helt sikkert hva som kommer til å skje med oss når dette intreffer men det er mange som mener vi har begynt å oppdage tegnene til dette polskiftet allerede, med hyppige tilfeller av naturkatastrofer som orkaner, flodbølger osv.
Det kan hende det er litt vel dramatisk å bruke ordet dommedag, men det er også de som mener at det er det som kommer til å skje og forbereder seg på det verste.
Noe litt artig er at det er de som tror vi kommer til å hoppe fra det planet på 3. dimensjon som vi lever på i dag (lengde, bredde og høyde), til 5. dimensjon! Ikke spør meg hvordan det kommer til å se ut.
Så 21 desember 2012 er slutten på en tidsperiode som har vart i 26 000 år, eller ikke? Hva sier du?

5 comments:

Merete*-' said...

Well We had a good run.. what can I say good thing you're blogging agian.. but it seems a little futile now that you're all gonna die in 1556 days:S

Elizabeth said...

Uhm.. Det er mye rart verden skal gå under for for tiden..
Jeg har litt vanskelig for å tro det med tanke på at ALLE tror AKKURAT DE vet når verden skal gå under. Men man skal ikke se bort ifra at det kan skje da.. :o

Luka said...

Njaa, det blir jo spennende og se da.:p

Elizabeth said...

Etter å ha tenkt litt har jeg kommet frem til at denne tanken er den mest ralistiske tanken da oO
Det er litt.. skummelt å tenke på :}

Merete*-' said...

Som sant.. We're all gonna die.. Heidi hide the kids!
"I don't know where. I don't know when. But something awful's going to happen... Thank you, that's all for today, no further questions."